Veel gestelde vragen

Nee! Binnen of rondom Amsterdam halen wij uw spullen kosteloos op. Mocht het gaan om een ontruiming of het afvoeren van afval worden hier wel kosten voor in rekening gebracht.

Gaat het om kleine spullen? Dan is er geen enkel probleem. Gaat het om zware meubels en woont u op de eerste of tweede verdieping, dan willen wij hier nog weleens een uitzondering voor maken. Woont u bijvoorbeeld op de vierde verdieping, dan kunnen wij alleen de goederen ophalen doormiddel van een verhuislift (hier worden wel kosten voor in rekening gebracht).

Wij proberen de spullen altijd zo snel mogelijk op te halen. Vaak is dit binnen enkele dagen tot maximaal 1 week.

Kleine spullen worden in dozen of tassen aangeleverd. Bij het ophalen van meubels er graag voor zorgen dat er voldoende ruimte in de woning is zodat alles veilig vervoerd kan worden.

Jazeker! Wij helpen u graag met het ontruimen van uw woning/appartement in of rondom Amsterdam en doen dit al jaren met veel passie. Neem gerust contact met ons op voor alle informatie.

Zodra uw spullen zijn opgehaald worden deze netjes vervoerd en naar de winkel gebracht. Nadat deze bij de winkel aankomen worden deze waar nodig schoongemaakt en gesorteerd. Na het sorteren worden de spullen geprijsd en komen deze in de winkel te liggen. Doordat we kleine prijzen hanteren blijft de doorstroom hoog zodat er zoveel mogelijk spullen een nieuw leven kunnen krijgen. Naast het verkopen van spullen doneren wij ook geregeld aan instanties zoals het Leger des Heils om zo ook ons steentje bij te dragen.

De volgende spullen kunnen wij niet aannemen;

Autobanden
Waterbedden
Zonnebanken/hemels
Tuinafval
Gasflessen
Vloerbedekking
Zeil
Accu`s
Gebruikte verfblikken
Inktcartridges
Dergelijke onbruikbare of gevaarlijke materialen